Membongkar Syiah Malaysia Kebenaran

Syiah malaysia - kebenaran:, Malaysia sungguhpun kegiatan syi'ah di malaysia sudah banyak diketahui umum melalui pemberitaan akhbar-akhbar harian dan mingguan, polemik dan penulisan makalah. Jalan salafus sholih: membongkar hakikat syiah, Errr. anonymous atas, bagaimana nak menyatukan sunni dan syiah sedangkan syiah sedang meratah sunni di iran dan iraq? anda nak kata yg lakukan itu bkn syiah?. Membongkar tembelang syiah faisal tehrani dalam karya, Membongkar tembelang syiah faisal tehrani dalam karya "perempuan nan bercinta".

Sheikh yusof al-qaradawi : syiah ancaman umat islam, Ulama terkenal ikhwanul muslimin, sheikh yusof al-qaradawi baru-baru ini memberi amaran kepada umat islam seluruh dunia tentang ancaman gerakan syiah yang. Telaah perbedaan sunni dan syiah(i). | analisis pencari, Telaah perbedaan sunni dan syiah. tulisan ini adalah tanggapan sederhana atas tulisan di situs ini yang berjudul apa perbedaan antara ahlussunnah waljamaah. Suara haramain: yahudi, wahabi, syiah, adalah musuh islam., "syiah jauh bezanya dengan ahli sunnah. malah salah satu musuh syiah ialah orang-orang ahli sunnah wal jamaah. dalam sejarah perjuangan syiah, ahli sunnah.

*anti virus syiah | kenapa saya keluar dari salafy, Posts about *anti virus syiah written by admin. Mengekang bahaya syiah | sabda rasulullah s.a.w : “wahai, Sabda rasulullah s.a.w : "wahai ali, akan ada dalam umatku kaum yang mendakwa mencintai ahli bait mereka disebut al-rafidah, bunuhlah mereka kerana mereka itu musyrik!". Imam mahdi syiah adalah dajjal - macjay.net, Tajuk ini menjadi sensitif kepada penganut syiah melayu serta kalangan mereka yang pro-iran dan syiah yang masih meyakini firqah syiah masih sebahagian daripada agama.