Membongkar Syiah Malaysia Kebenaran

Ajaran syiah | suarajagat - membasmi ajaran sesat | page 2, Kewujudan syiah di malaysia bukan lagi rahsia. gerakan ajaran sesat ini mula bergerak secara terancang dengan hasrat untuk menghapuskan ahli sunnah wal jamaah di. Membongkar tembelang syiah faisal tehrani dalam karya, Membongkar tembelang syiah faisal tehrani dalam karya "perempuan nan bercinta". Syiah ahlul bait | situs syiah indonesia | syiah ahlul, Syiah ahlul bait, situs syiah indonesia, mengungkap fakta sebenarnya mazhab syiah imamiyyah. (oleh admin).

Telaah perbedaan sunni dan syiah(i). | analisis pencari, Telaah perbedaan sunni dan syiah. tulisan ini adalah tanggapan sederhana atas tulisan di situs ini yang berjudul apa perbedaan antara ahlussunnah waljamaah. Islam vs wahabi & syiah: siri membongkar kesesatan mohd, 1-muqaddimah assalamu'laikum sahabatku semua. di akhir zaman kini semakin ramai manusia yang merasakan dirinya alim tentang ilmu agama malangnya dia. Imam mahdi syiah adalah dajjal - macjay.net, Tajuk ini menjadi sensitif kepada penganut syiah melayu serta kalangan mereka yang pro-iran dan syiah yang masih meyakini firqah syiah masih sebahagian daripada agama.

Doktrin sesat ajaran syiah | welcômè ² idzhâr blòg, Terdapat 17 doktrin atau ajaran syi’ah yang tersembunyi dari kaum muslimin terutama dari golongan ahli sunni (ahli sunnah wal jammah) sebagai bahagian dari. Ahlussunnah waljamaah vs syiah imamiyah itsna asyariyah, Posts about ahlussunnah waljamaah vs syiah imamiyah itsna asyariyah written by admin. Pengalaman berteman dengan orang syiah | catatanku, Kasus bentrokan terkait penganut syiah di sampang (madura) yang menelan korban jiwa membuat saya teringat dengan beberapa teman yang beraliran syiah. di.